Condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Editura EuroPress Group – Asociația EuroPress îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor și condițiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

Editura EuroPRess Group menţine şi operează acest site (adică site-ul www.europress.ro) pentru prezentarea şi comercializarea cărţilor în format tipărit și digital (eBook) și revistelor apărute în țară și străinătate, acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

Editura EuroPress – Asociația EuroPress Group
Cod fiscal: 18522694; HJ 4943/299/2006
Cont IBAN: RO57RNCB0072049683370001
Deschis la BCR Sector 1, București
Adresa de corespondență: OP-22, CP-113, Sector 1,
București, cod 014780, România
Tel/Fax: +4021-310 66 18
Email: office@europress.ro
Website: www.europress.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul europress.ro este proprietatea Editurii EuroPress Group, a colaboratorilor și furnizorilor săi, şi este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conţinutului europress.ro se pedepseşte conform legislației în vigoare.

Denumirea şi sigla care descriu denumirea sunt mărci înregistrate şi protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenţi în selectarea materialelor care apar pe site-ul europress.ro. Dacă totuşi aveţi motive să consideraţi că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveţi vizavi de conţinutul site-ului europress.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@europress.ro.

Editura EuroPress Group monitorizează permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informaţie. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conţinutului site-ului europress.ro, atunci vom acționa cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile produselor și conținutul articolelor incluse pe europress.ro au caracter informativ. În cazul în care vre-o informație sau vre-un articol intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa office@europress.ro.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol, carte sau eBook, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Unica responsabilitate a Editurii EuroPress Group este de a publica opiniile, fie acestea cât de diverse, ale colaboratorilor ei.

Editura EuroPress Group își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.europress.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conţinutul website-ului europress.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul europress.ro prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Condiţii legale

Librăria EuroPress Group – europress.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul europress.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu Termenii şi Condițiile, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Librăria EuroPress Group este adimistrată de:
Fundația Culturală Ideea Europeană
Adresa poștală: OP-22, CP-113, Sector 1, București
Cod fiscal: 15911590
Cont IBAN: RO87RNCB0072049676950001 – BCR Sector 1
Tel. +4021 – 2125692
email: office@ideeaeuropeana.ro